IMG_8858

Alle behandelingen zijn inclusief:

– Wassen & föhnen (m.u.v. honden met authentieke ruwhaar vachten)

– Oren schoonmaken

– Nagels knippen


Volledige informatie over alle verschillende vachtsoorten bijbehorende behandelingen is terug te vinden op de pagina’s ‘behandelingen’.

Gratis puppybeurt

Gedurende de socialisatiefase ontvangen wij graag eigenaar met pup, een kennismaking voor de 16 weken bieden wij gratis aan. Gedurende deze periode kan de pup het beste kennismaken met nieuwe ervaringen. Daarnaast kunnen wij u, als eigenaar handige tips meegeven betreft de vachtverzorging.

Wassen

Is een volledige trimbeurt nog niet nodig maar heeft u uw hond toch graag al gewassen dan kan dat natuurlijk ook. Wij kijken gelijk de oren en nagels na, dit is inclusief.

€15,00 – Klein korthaar

€20,00 – Klein langhaar

€25,00 – Middel korthaar

€30,00 – Middel langhaar

€35,00 – Groot korthaar

€40,00 – Groot langhaar 

Extra

Onderstaande prijzen zijn aparte, kleine, behandelingen. Bij de bovengenoemde behandelingen zijn deze al bij de prijs inbegrepen (m.u.v. ongedierte bestrijding, welke altijd in overleg word toegepast).

 

€7,50 – Nagels knippen 

€15,00 – Oogjes en voetjes bijwerken

€7,50 – Ongedierte bestrijding

Het 'No-show' tarief

Een afspraak verplaatsen of annuleren? Geen probleem, maar doet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren. Dan kunnen wij de voor u gereserveerde tijd nog invullen met iemand die op de wachtlijst staat, waardoor deze klant ook eerder geholpen is.


Meldt u zich niet tijdig af of komt u uw afspraak niet na, dan zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten bij u in rekening te brengen.

CONTACT

Alma Mandigers

Oude Dijk 11A

5298BA Liempde (Noord-Brabant)

06-38334308

alldogstrimsalon@gmail.com

Volg ons op Facebook en YouTube